Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 20 juli 2010

Läkarbesök och huvudvärk

Igår kväll så svullnade tvåans ansikte upp, hon kunde knappt svälja och hade 39,7 i feber..ringde sjukvårdsrådgivningen i Sverige och då sade de att jag kunde avvakta i tre dagar och om det ej gått över så skulle vi kontakta läkare..hemlige mannen som åker till sjukhuset direkt när det är något med de små, tyckte det var en väldigt iskall hållning från den svenska sidan. Då hemlige mannen är på utflykt igen idag så rådgjorde vi och maken ringde Wiens SVR och de sade bara; läkare kommer inom en timme. Och det gjorde hon..dock så var det inte rött i halsen men hon förskrev en "bedövande" medicin för halsen.

Ettan vaknade med pulserande huvudvärk idag och mamma blir en total hypokondriker så fort det har med huvudet att göra. Nu har vi dock petat i henne 2 alvedon och hon får bara ligga ned så får vi se hur det går under dagen. Min misstanke är att båda har ett förkylningsvirus i komb med vattenkopporna då ettan klagade över halsont innan kopporna kom och tvåan klagade över pulserande huvudvärk i två dygn innan hennes koppor gav sig tillkänna.

Ettan kan böja hakan mot bröstet så ingen hjärnhinnehistoria ännu iallafall.

Just det-hemlige mannen påminde om att G skulle bada idag (ofta gör de xtra aktiviteter för barn 3+ på dagis). Hade packat alla hans grejjor bara för att inse att det gällde även Livia när jag anlände dagis. Nu är hon inte insmord och inga badkläder. Min man må vara detaljorienterad på jobbet men hemma är han en katastrof när det gäller att förmedla info;-)

Inga kommentarer: