Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 19 december 2010

Hemma

Flyget blev försenat från Frösön pga för lite trafikledare men denna gång hade jag marginal. Det blåste rejält när vi landade Arlanda men allt gick bra. Var ganska cool faktiskt..När jag väntade på nästa flight (som kom in sent)träffade jag en glad 3-åring och hennes mamma. Vi började prata (och stackaren visste inte att jag hade en plan- att prata omkull henne på planet för att hålla min rädsla stången. Jag minns ju fortfarande den stackars rumänen på förra flighten och ängeln vars hand jag kramade sönder;-)) Det klickade och samtalsämnena var många och lilla tjejen somnade innan vi lyfte och vaknade i Wien. Nu hoppas jag vi håller kontakten-hade många gemensamma nämnare både i Sverige och i Wien.

Maken och barnen väntade på flygplatsen-vad härligt att se dem. Kramkalas.
I hemmet väntade nästa stora överraskning-kylskåpet fullt och hemmet röjt-trots att det inte är januari ännu...det blev tidig kväll, spänningen släppt och huvudvärken från hell hälsade på.
Idag vaknar vi till strålande solsken och snö på marken. Jag bestämde mig för att ha barnen hemma från dagis och det lutar åt utflykt i dag. Vi väntar dock på en flyttfirma som ska leverera Gustafs nya säng-om vi inte blivit lurade då vi inte får kontakt med familjen som nu flyttat till Australien men som fått våra pengar..

3 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

ja, du fick visst en rätt intressant resa du med , hör jag.
Håller med dig; vilken vinter!

Skönt att vara hemma igen och så hoppas jag huvudvärken håller sig borta idag.

Kram!

Anonym sa...

ha ha ha, det var verkligen ett snabbt utbyte av livshistoria på knappa 2 timmar.
Hemma nu i årsta och flyger igen imorgon till Istanbul. Tiden sprang iväg i wien så jag hann inte höra av mig.
Men livet e långt och jag är säker på att vi ses igen!
Gott nytt år så hörs vi 2011! suzan
ps, kollar om du finns på FB : )

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Suzan; du ville nog inte komma hit ändå-jag fick vinterkräksjukan på tisdagen och var inte helt ok förräns i söndags..Ja, leta mig på Facebook. Jag glömde ju ta ditt namn:-) Ha en fin resa till Istanbul!Kram