Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 28 december 2010

Kallt och utelek

Idag gjorde vi "veckans middagar"-inköp. Hemlige mannen ska göra tre (första middagen för honom skulle vara ett recept på risotto från Jamie Oliver-jag undrade om inte ribban var satt lite högt och mkt riktigt, det slutade med ett paket med snabbrisotto) och jag tog nitlotten och ska göra fyra. Idag började jag med fläskkotletter och färska champinjoner i creme fraiche med sambal oelek och vitlök. Oj, vad vi åt.

Alla sov middag idag-nu har vi nog vant oss vid ett lugnare tempo.Kidsen är inte lika gapiga och Gustaf klarar nu några minuter för honom själv-ett stort framsteg.

Efter vilan tog vi ut Gustafs laufrad (springcykel)och Livia fick köra bil(Bobbycar)-det slutade med att Livia gick runt på cykeln och Gustaf åkte bilen:-)Gustaf fick sin cykel när han fyllde 3 år men benen var för korta så cykeln har fått vila i förrådet. Lillasyster har dock längre ben..

Ett reainköp har det blivit oxå-en overall till Livia nästa höst. Gustaf får otroligt mkt kommentarer för sin jacka i samma mönster och han håller sig varm och torr. Vi är så nöjda!
Nu väntar mat och sedan är det kvällsrutiner igen..dagarna går..
Bilden från www.sweetfunky.se och där vi oxå lade vår beställning.

Inga kommentarer: