Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 19 juli 2010

Väntar på elektrikern

Vår tur fortsätter..diskmaskinen är inte trasig-positivt men det är eluttagen. Vår lilla kyl har oxå lagt av pga att det inte får något el.
Hemlige mannen ringde husförvaltningen och jo,jo-vi får betala om VI gjort något dumt. Eh-vad för dumt kan vi ha gjort när elen i eluttagen lagt av?

Husförvaltningen hade lejt billiga fixare när de renoverade vår lägenhet..bl a så hade de satt rören fel i toaletten så att det blev översvämning hos oss och grannen nedanför när hemlige mannen var i Sverige 2008. De VäGRAR fixa putsen på väggarna så det ser för djävligt ut hos oss..och min man är ju inte direkt händig;-)

Ettan och tvåan mår bättre psykiskt men kliar ihjäl sig. Ni som läser som har små barn-fixa vattenkopporna när de är små för Livia och Gustaf kliade sig ingenting och hade färre koppor än de stora. Jag får tyvärr inte publicera bilder på dem då de ej ser kloka ut:-)

Idag for barnflickan hem till Sverige och vi önskar henne en riktigt bra ledighet och så syns vi igen i augusti innan jag åker hem till Sverige.
Vi har oxå skickat med en muta då vi är supernöjda med hennes arbete och för henne att fundera på om hon vill stanna hos oss ytterligare ett halvår.

Idag har vi flyttat om och jag har städat halva lägenheten och har halva kvar..piuhh..

Och första vägningen efter en vecka? Ja, langos bl a (lunch på badet) är ju inte figurvänligt då jag gått upp 100g:-)Det är bara att ta nya tag..

Inga kommentarer: