Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 1 september 2009

Tisdag

Full kalabalik med 3 barn..Lilla L var alldeles utom sig när mamma for och det tog 2h att få henne att bli lugn och trygg..sedan gick allt bra,vi var i sandlådan,åt lunch och hon&G hade hur roligt som helst..men,jag erkänner-det var otroligt stressande..på em gick E och jag iväg utan de små och jag fixade lite småsaker åt dotter 2 som väntar på snigelpost då hon inte vill maila som dotter 1 gärna gör..
Ska oxå fotografera och packa ett paket till Sverige och modern min som kommer packa mina kommande Tradera-auktioner. Min "växa-låda" svämmar över-dvs fynd jag gjort under resans gång när det gäller min stora hobby danska märkeskläder för barn..

Gustaf har svårt att sova men Emma sover bredvid på en madrass i hans rum-vi är så tacksamma för jag har nu sovit 3 nätter på rad från ca 22-06.30 och utan att vakna med hjärtklappning..känner mig som "vanligt" för första gången på år..dock så pratar Gustaf massor nu-det kommer nya ord varje dag och han är en goding under dagtid..leker nu oxå med sina "brum-brum" dvs bilar och släpper de ej ur sikte..

1 kommentar:

Helena sa...

hej Mia! Glad för din skull att du får sova! Hur sjutton ska du annars orka liksom! Din vän/släkting vad hon nu är som har kommit och hjälpt dig måste vara värd sin vikt i guld! :-) Hoppas du får mycket tid som "flyter på" framöver. Sköt om dig! Kram H.