Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 5 september 2009

Sömninlägg

Gustaf har sovit två nätter i vår säng..
Lagt sig i sin säng,somnat men vaknat och då burits över och sovit till 07.30..
men,eftersom jag är den klagande sorten så känner jag mig vingbruten efter 3 personer i vår 1,60 säng..Idag flyttar jag ut till min kära madrass:-)

Emma och jag tog bussen ut till IKEA igår men hann ej med IKEA då vi hamnade i alla andra affärer och ToysRus.Det var tuffa timmar,jag har gjort för mkt de sista dagarna så dagens projekt blir det sista för de kommande dagarna bör jag nog vila.
Just det-dagens projekt är mässa i svenska kyrkan. (Emma jobbar ju för kyrkan i Sverige så det blir ju lite kul att hon får komma till svenska kyrkan i Wien).
Dessutom fann jag ut att min gamle konfirmationspräst från byn i Skåne där jag växt upp är vik.präst här..undrar om han kommer känna igen mig?;-)

2 kommentarer:

Jessica sa...

Hej Mia!
Så mycket du varit med om...Hittade din blogg på Facebook och blev "nyfiken" eller vad man ska säga. Det va bra många år sen sist, Mallorca om jag inte missminner mig. Va där i somras med familjen och blev glatt överraskad över att vårt gamla stamställe (då vi tjejer va där) Happy Duck fortfarande fanns kvar :) Det va roligt att se. Du måste ju absolut gå och säga hej på prästen som konfade oss, tror inte han har glömt någon i "den lilla hålan" :) En härlig man som är väldigt upptagen.... han skulle viga mig och mannen men fick tyvärr förhinder :( Tyckte det va passande att ha honom som vigselförättare då han har konfat mig och döpt våra barn men men man kan inte få allt, jag fick ju mannen iallafall och det va väl det viktigaste :)
Ha det så bra, jag tittar in med jämna mellanrum :)
Kram Jessica Ljunggren (Borgström)

Mina sa...

Men sis, så lääänge sen e det ju inte du träffade N-E, feb 2007 när lillan döptes ju... Kram