Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 10 april 2011

Vaknade till hot och hårda ord

när jag öppnade min mail imorse. Nu är det allvar och ingen "puts baby in the corner". Rätt ska vara rätt och nu får någon utanför avgöra vem som följer lagen och vem som inte gör det.

Igår hade jag annars supertrevligt på kalaset. Vi var många och det slumpade sig att jag hamnade bredvid en kollegas (från F4)fru bredvid mig-roligt och oväntat. God mat och tårfyllda tal-precis som det ska vara när man går in i en ny tidsålder.

Tvåan är sjuk-tvärförkyld så idag får vi bege oss ut och bunkra nässpray och dessutom välling. Varje gång säger vi; nu är det dags att sluta med vällingen men njaee, inte än.. efter sommaren kanske när jag inte åker fram och tillbaka.

Dagen kommer ägnas till packning och ta igen sig;-)

2 kommentarer:

Kicki sa...

Ramlade in via FL då jag blev nyfiken... Ditt pendlande verkar påminna om mitt tidigare pendlande. Nu vet jag inte hela din story - men den verkar vara som min... Tuffa beslut och hårt arbete - men det betalar sig till slut
Keep the spirit up!

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Hej Kicki!
Just nu har jag dåligt med tid till allt men maila gärna och berätta kort om hur och varför det löste sig för dig. Jag har kännt mig ganska ensam i min situation. Tack för ditt medd.