Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 12 april 2011

Wien

Resa; tvåan klagade på magont och tillbringade x antal minuter kvällen före på toa. Vi fick fixa en plan B-om hon började kräkas under natten skulle hon få stanna hemma...tyvärr..gråt och tandagnissel men ekonomin klarar inte fler inställda resor.
Hursom, inget hände under natten och vi gav oss iväg 05.15. Vi hinner till Bräcke jvg-station-då har tvåan tömt magen i en kräkpåse. Ettan (sympatisk syster och lösningsorienterad) är snabb och säger; släng av henne här-det är ju nära hem och pappa kan hämta..njae, vi får hålla ut och resten av resan gick bra. Flygningen var lugn, inte ett gupp på vägen. Ettan och jag gick igenom familjens bilder från de senaste åren på datorn så vips, var vi framme för landning. Tvåan mådde ok, var hungrig-modern vågade dock inte ha tillit utan tog med sig två kräkpåsar från planet.De blev väl använda;-) Vi åt iallafall på McD innan hemlige mannen hunnit fram. På vägen från flyglatsen blev vi plötsligt spärrade av polisen-VIP-eskort. Hann inte räkna alla poliser på MC och i bilar..vi började genast spåna vem det skulle kunna vara men kom inte fram till något. Vi fick turista i bästa rusningstrafik-det var kö, kö och kö. I denna kö behövde tvåan de två påsarna från flyget..kul, rutor vevades ner, tvåan var riktigt klen men vi satt där vi satt...Kom hem, småttarna blev mer än glada att se oss alla tre. Nattingsproceduren fick mamma ta men sedan tog kraften slut. Familjen lade sig 21 och sov till 06. Sonen vågade inte gå in i vardagsrummet utan stannade ute vid skorna och väntade på Hanna den stora...han har precis lämnat sin säng på morgonen och sitter och väntar i puffen tills någon vaknar-han är stolt över sin förmåga;-)
Dagen idag gick annars åt till arbete, baka födelsedagskakor med tvåan (som förövrigt inte kräktes något mer efter att vi anlänt hemmet). Idag har hon varit som vanligt och varit ute och lekt, gungat och kört sin kickbike.
Vädret är storm och regn-så mkt för solen..
Maken har som vanligt råkat ut för "extrordinary circumstances" dvs nästa vecka lär vi inte se mkt av honom. Allt är som det ska när jag återvänder hem:-)
Just det-fick oxå veta att dagis är stängt nästa vecka-hurrah;-)

1 kommentar:

Mina sa...

marias värld, allt är ju som vanligt *blinkar*
kram på er