Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 12 september 2015

Första skolveckan avklarad

Innebar föräldramöten ( barnen fick världens insikt pa kvällen), packa fotbollsväskan, hämta/lämna till fotbollen (sonen tränar 3ggr/vecka), föräldrarna mycket pa jobbet och gick i skift, fredag- alla trötta och humöret därefter. Idag skriver vi lördag och Buben-team är pa väg till första fotbollsmatchen en timme fran staden. Jag försöker lära mig hur ligan fungerar da det tydligen finns olika ligor beroende pa hur bra lagen är (redan i ung alder tydligen). Sonen var dessutom tvungen att "provspela" dvs. att tränaren kollade hur han var med bollen, olika övningar etc innan han blev accepterad att spela. I vart skoldistrikt finns 3 olika lag och vi valde det som lag närmst skolan ( sorry). Men- det verkar som att det blir bra da sonen trivs och han fick en plats.

I veckan har jag dragit pa mig första förkylningen light trots honungsätande mm. Maken har inte haft en förkylning pa 2 ar..Mina ursäkter är att jag aker kollektivt varje dag, har lite mkt stress pga. arbetsmiljön och sa studierna pa det. Läser nu termin 2 av 4 av min master.

Idag aker jag till ett hotell och stänger in mig för att skriva klart en resttenta sa att jag kan ta ut min första master. Tre böcker-tre referat. Strunt samma vad betygen blir..

I början pa oktober aker jag till Berlin ( sprakresa med barn nr 2). Hoppas det blir lika kul och intressant som med barn nr 1.

I slutet pa oktober kommer tjejerna med kompis i ca 8 dagar. Jag kommer ta ledigt da jag vill vara med dem sa mkt jag bara kan.Inga kommentarer: