Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 6 september 2010

Sjuk

är min kropp.
Det har hänt så otroligt mkt på sistone att jag inte hänger med. Det fanns en gång (för inte så länge sedan) oceaner av tid men jag kunde bara stirra in i väggen. Nu är det precis tvärtom-för nu lever jag livet i full fart. Men-detta är prövningen, hur finna balansen?
Förra veckan var det träning,personalfest, komma hem 01 på natten, fika med trevliga K, flanera i staden, fixa brakmiddag till två spa-människor, fick kolla på lägenhet och bestämde mig för den ena, var själv på spa i några timmar och förstås-packat Traderapaket närmare 67 stycken.
Idag dog batteriet i min stegräknare och jag förlorade min kraft. I eftermiddag har jag fått huvudvärk, känner mig febrig och ont i örat..min "landlady" och hennes son är sjuka, det hostas i parti och minut här och de har fått vara hemma från jobb resp skola..jag åker säkerligen dit men har inte tid att vara sjuk då projektet är slimmat nu in i det sista då tiden är knapp.

Just det rösta ska jag oxå göra denna vecka och mer Tradera auktioner ska upp..
På fredag åker jag hem och rapporten från hemmet är att Livia varit hemma och haft vajsing med magen (tänder) och just nu i skrivande stund sitter maken med sonen hos doktorn. De hade en tuff natt med Gustaf so inte kunde sova och idag hade dagis hört av sig att Gustaf hade feber. Det är nu officiellt höst mina vänner-förkylningens lov vi alla sjunga.
Idag skulle jag påbörjat en utvecklande kurs men så blev det inte..

Nog om det-jag lever men det går för fort just nu...

1 kommentar:

En häxa på Vift sa...

glöm inte att andas lite emellanåt. Det finns gränser för hur mycket en kropp orkar med.
Krya på er
Kram