Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

onsdag 29 september 2010

Det var ett tag sedan-Kyra

Idag gick jag igenom lite av mina lådor och fann då en "minneslåda". Hittade ett brev från en amerikanska som jag bodde hos 1991 (tror jag det var)då jag hade en fling med en amerikan (militär förstås). Det jag inte visste efter att ha åkt tåg genom hela Europa (han var stationerad i Tyskland)var att han hade en tysk flickvän oxå samtidigt:-)Nyfiken var han nog och en kollega till honom ställde upp för hjälpa till i detta pikanta problem så jag landade i deras garage medans min fling bodde på en bas i närheten. Familjen var supertrevlig och Kyra var den som berättade om den tyska tjejen. Hennes tankar om mig var inte så höga i början och nyfiken var hon förstås över att se hur detta triangeldrama med en "svenska" skulle sluta..lite cruel kan jag tycka så här i efterhand men som sagt; de tog väl hand om mig och jag fick åka med familjen på diverse saker som tex PX Rhein Main. Stort säger jag bara och BILLIGT;-)De var ganska kyliga mot min fling och han fick det inte lätt då de lärt känna mig:-)
Hursom-jag sökte efter henne idag på FB och nu fick jag respons-19 år senare så minns även hon mig och vi har kontakt. Kul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du skämtar??Tänk att du hittade henne. Vilken rolig historia för övrigt. Jag tycker det är så roligt när man ser tillbaka på sitt liv, och minns "lustiga" saker man råkat ut för. För det är en del :)
Catharina