Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 26 maj 2008

Tufft besked idag!

Enl läkare så är flödet i min hjärna påverkat av cystan så det enda att göra är att operera bort den i Umeå...när och hur vet jag inte då ingen kan svara på mina frågor här då de är medicinare och det är olustigt att inte ha fakta. Jag ser framför mig en bild från 1700-talet då man blir borrad i huvudet utan bedövning:-)Imorgon ska jag göra ett EEG och hoppas på mer info.
Svimningar är ej bra för mig eller mitt foster så därför måste den bort..

Min älskade kompis S letar info via sitt jobb och som av en slump så studerar hon just nu hjärnan och dess funktioner och har hittat en del fakta om hur dessa procedurer för att operera hjärnan går till..imorgon har hon föreläsning av specialister inom området så vi hoppas på lite fler svar.
Det är en bra prognos, ingen elak tumör men cystan sitter så till att den kan täppa till liqour flöder i hjärnan och det är ej bra. Jag svimmade igår i halvsittande läge i min säng och det är ej ok..

Min älskade man drar ett tungt lass nu med oro men är närvarande och nära.

Mitt ex, flickornas pappa, drar oxå ett stort lass genom att vara lugnet och tryggheten för dem i denna tid av ovisshet. Det är svårt att förklara för tjejerna vad som pågår och vi har valt att berätta så lite som möjligt för att de inte ska skena iväg i fantasin..

Jag är tacksam för att jag har underbara vänner som nu med mod och tårar, kastar sig i bilen och kommer hit för att kramas och hålla de jobbiga tankarna borta..Ni är fantastiska och utan er så vet jag inte hur jag skulle klara denna situation.

Vi hade idag oxå besök hos Spec-Mvc då vi fick titta på bebisen iför FVP och nackspalten var ca 1,6 denna gång mot 3,2 med G. Man bestämde att FVP görs endast efter organscreecningen i v.18 om det påvisar något fel då vår lille krabat såg ut att ha hälsan i behåll..BF är 1/12...

Allt kommer gå bra och jag skriver när ork medger.

1 kommentar:

Team Forestad sa...

Men älskade Mia... jag har inte varit inne hos dig på länge..... kan jag på massor av mils avstånd göra något?
Många Kramar Linda