Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

onsdag 28 maj 2008

Unik...

..är inte jag men väl min cysta. Det är tydligen en av de större de sett Umeå och budet idag är-DEN ska bort.Nu letar man en op-tid för mig i nästa vecka i Umeå.Ibland förundras jag över psykologin när man överlämnar ett besked-igår var det hjärtat, idag är det verkligen cystan..jag ska nu "vila" (ja, och vilka andra val har man när man kan typ stå upp i ca 7 min innan det snurrar i skallen?).Dessutom från att cystan är stor och wow till att-men, finns det trådlöst internet?!

Jag erkänner att för en timme sedan trodde jag att jag hade koll på läget men nu famlar jag runt i ett svart hål..inget har ju eg förändrats men just när man är utsatt i en overklig/inte koll på situationen och då märker man varje stavelse i varje ord, betoning, ansiktsutruck mm

Jag pratade med min själsfrände syster E som kunde lämna tryggande ord om omhändertagande om jag skulle bli akut sämre-det är min rädsla just nu att jag blir sämre och att min cysta påverkar mig så mkt att jag ej får chansen till op-men, rationellt förstår jag att jag isåfall skulle varit lyft någon annanstans än att ligga på observation på gyn:-)

Jag försöker nu ta makten över mina tankar och tänka positivt och detta fixar vi-jag, min underbara familj och mina fantastiska vänner.

Nästa vecka så är tallkotten (intern benämning av mig och kära S)borta och då jag repat på mig så blir det lyxbehandling på SPA:-)Lite roligare än kanal1, 2 och 4 på sjukhuset..tur är att jag har internet så att jag kan kommunicera med omvärlden.

Jag hör av mig-nu ska jag låna en massa sentimentala filmer och kanske någon komedi:-)

Kram på er!

2 kommentarer:

Christina sa...

men lilla du!
Tänker pa dej, men du,d et finns ju alltid You Tube, kanske kankolla Americas Next Top Model eller nat annat givande? Funkade finemang när jag var sjuk o inte hade nat annat för mej?

Kram pa dej

Danielle sa...

Mia-

Thank you for your post. I wish the best for you and your baby. I truly believe that a positive attitude and hopeful thinking goes a long way with health. My husband and I never let ourselves imagine anything but total recovery and life for our unborn child.

I recently discovered a co-worker who was diagnosed with uterine cancer when she was 5-months pregnant. The doctors suggested she abort the baby and undergo chemotherapy. She refused and waited until her daughter was born to accept treatment. She now has a healthy 14-year-old girl and has been in remission for 4 years.

I will be thinking of you and your family in the coming days and weeks.

-Danielle and Baby Girl