Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 19 juni 2011

Ett år av kärlek
Kan det bli vackrare än så här?Björn Skifs & Agnes - When You Tell The World You're Mine

Kungahuset med kungen i spetsen har fått utstå en hetsjakt utan dess like för något som hänt för ca 20 år sedan. Vi hade en annan syn på kungahusets privatliv och de blev aldrig granskade..nu har vi ett annat klimat där media inte skyr några medel och brakar rakt in i privatliv. Vilket jag tycker är ok (här måste kungahuset förstå att de kan inte göra som de vill)då de använder dina och mina pengar som vi betalar i skatt. Däremot är det inte ok att hetsa för det som hänt för länge sedan-historien kan aldrig göras ogjord däremor kan man förändra sin framtid. Min vision är att kungen kliver åt sidan och låter Victoria och Daniel ta över.

2 kommentarer:

Thorsten Schütte sa...

Håller hel med. Kungen bör, inte i panik men till lämpligt datum (nästa födelsedag eller 40 årig jubileum på tronen) lämna över till Vickan. Han är då fortfarande tillräckligt kry att fungera som "stand-in" vid framtida barnledigheter och som "senior advisor".

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Torsten-nu är vi två och jag gillar ditt förslag att han blir senior advisor till Victoria. Ska vi tro att det blir så?!