Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

torsdag 16 juni 2011

Sociala aktiviteter

Igår for jag ut till min gamla arbetsplats med tårta. Tiden jag hade på Hälsocentralen var en spännande om än tuff tid men de som jobbar där satte sitt avtryck i mitt hjärta. Jag hade fått hjälp med att bjuda in de som blivit pensionärer (och jädrar vad vackra de blivit-de strålade och såg ut att må riktigt gott)och de slöt upp alla fyra. Det var ett kärt återseénde och jag fick också möjlighet att se slutresultatet av det projekt som påbörjades när lokalerna blivit utdömda under min tid (jag tog ditt arbetsmiljöverket som hotade med vite om inte landstinget prioriterade ombyggnad). Vilken skillnad och vad ombyggnaden gjort för arbetsmiljön- personalen trivdes och det har definitivt blivit bättre för patienterna med utrymme och hygienfaktorer. Tack alla ni som tog er tiden att ta en fika-det värmde gott i hjärtat (vet att några av er läser;-))

På kvällen var det dags för After Work-vi blev fyra och kvällen blev vit. Tiden gick otroligt fort och ämnena var personliga och utvecklande. Vi som umgås är i åldrar från 38 till 63. Vilken gåva att få sitta med kloka kvinnor som vågar berätta om både ups and downs. Jag kom isäng vid 23 och lyckades somna ganska fort.
Jag går lite på adrenalin nu när det idag är 15 arbetsdagar kvar och slutet (början) kommer närmre.

Idag kommer ettan och stannar till söndag. Blir mysigt att få ha lite stortjejstid då hon kommer vara på Öland med en vän och deras familj under midsommar. Jag och tvåan firar med G&G och det ser jag framemot.

På lördag är det dags igen-inbjuden på fest hemma hos min fd värdfamilj. Ska bli roligt att få träffa dem och deras gäster. Nästa vecka är det midsommar och inga partaj planerade för veckodagarna...behöver vila lite och ta tag i de sista kartongerna som ska skickas.

Just det- har fixat jobb under augusti och september. Känns riktigt bra!!

2 kommentarer:

gewi sa...

TACK MIA för inbjudan!Mycket goda tårtor men roligast var att få träffa dig och förstås också alla jobbarkompisar! Bra start på dagen vill jag säga!KRAM/Gerd

Emilie sa...

Grattis till jobbet och lycka till med flytten!