Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 5 maj 2008

Dagens ämne-städning!

Hej!

Idag regnar det så nu inser jag att det är bara att sätta igång-att städa upp efter de sista 4 veckornas illamående. Mår faktiskt hyfsat idag (men i helgen var jag helt däckad) så det gäller att passa på. Lille sonen kommer få hålla sig ur vägen då han har en förkärlek att åka på dammsugaren, hänga i mammas ben och vara mycket närvarande-dvs när mamma plockar bort saker så drar han fram dem igen-det är roligaste leken för tillfället. Typ en sakernas tittut:-)

Jag har fått hem TROLL overallen som vi ska lansera under hösten. Bästa overallen jag sett och provat och i vår familj har vi gått igenom många märken då vi bor i Jämtland. Denna overall som jag har hemma nu har en ulloverall som är löstagbar (ullen är suverän då barnet ej kan svettas och bli kall för ull transporterar bort svetten). Kan oxå tillägga att denna ull är ej framtagen på stackars får som blir hyvlade i baken utan bedövning. Overallen i sig har en vattenpelare på 10.000mm (dvs som regnkläder)helt vattentät men andas. Har slitstark cordura på utsatta partier som knä/ben och rumpa-det barn som sliter hål på detta måste klippa hål:-)
Overallen är lätt och smidig och inte en massa lullull utan är framtagen för barnets bästa. Finns i lite olika varianter med lös inneroverall (man sätter fast den med dragkedja) eller fast ulloverall i overallen. Du kan torka den i torkskåp till skillnad mot många andra funktionsplagg som ej tål värmen.
Bäst i test i Norge och det är förskolebarn och personal som varit testgrupp.Finns oxå ullunderställ, ull för bebisar, regnställ, jackor och byxor. Ullen är inte som när man själv växte upp-hård och stickig utan känns som mjukaste bomull mot kroppen.

Dessa kommer levereras redan i juli så är ni sugna så hör av er så får ni köpa till ett bra introduktionspris-ni kommer inte bli besvikna!!

Nej, nu kallar städningen-superkul-NOT!

Inga kommentarer: