Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

fredag 17 april 2009

Framtid och slumpen

Igår började vi prata om att hemlige mannen snart ska börja på sin nya tjänst (inne i staden ca 45 min resa enkel).Han sade oxå att han tyckte det var synd att byta nu då han trivs så bra med sina nuvarande arbetsuppgifter och att han finns nära för att kunna supporta om något händer med mig eller barnen, men att det nya jobbet kan på sikt ge en bättre "karriärmöjlighet".

Döm om vår förvåning då hans chef idag sade att flytt blir det inte denna höst pga pusslet som måste läggas med den som skulle ta över hemlige mannens tjänst som i sin tur skulle ha någon som ersatte honom..ja,ni förstår..behöver jag säga att vi blev lättade och glada?Visst är det lite märkligtatt vi satt just diskuterade detta igår och idag så fick vi som vi ville:-)Slumpen eller synk?

Men,då undrar jag vad ödet har i beredskap för oss ang. cystan..hemlige mannen har ju full support på nuvarande tjänst att kunna rycka ut när som helst då alla vet i vilket sårbart läge vi befinner oss i..kommer vi behöva deras support?

Vi har bilderna här hemma i ett stort kuvert med utlåtande från neurologen här men VI ÖPPNAR INTE!!!

CD med samma bilder bör finnas hemma i Sverige senast tisdag..Åhhhhhhh,vad detta är jobbigt att inte veta hur vi ska förhålla oss till det hela..

Tankarna går från att;men vad fn,ta bort skiten en gång för alla,kirurgen har fått träna ett xtra år och en op innebär risker men jag har fått många fina bekantskaper som gått igenom så mkt tuffare ingrepp än jag så nog sjutton ska det isåfall gå bra?!

Andra delen av mig tänker; ingen op-låt oss leva här&nu även om det finns ett smygande hot i min hjärna som kan ge mig symptom om månader /år men då hinner Livia bli större och familjen mindre sårbar..

Ja,nu gäller det att göra det bästa av helgen och förhoppningsvis har vi ett besked nästa vecka.

Jo,just det..helt plötsligt så hör A av sig...min "barremate" från Afghanistan och S, "lerochlånghalm" från gymnasiet..Tiden går (och vi är inte bäst på att höras ofta men när vi väl får kontakt så är det bara att fortsätta där vi var trots år mellan samtalen) men med dessa damer så finns det ett mkt speciellt band och jag blev fantastiskt glad att höra ifrån dem och speciellt nu i denna pressande tid:-)

Och igår hade jag 2 timmar roligt/utvecklande/givande samtal med kära S-tack för att du är min"syster"..jag är tillbaka:-)

3 kommentarer:

lisa sa...

Så bra att din hemlig får jobba nära Er.
Vad bra med en syster!
Har över hundra häri vår lilla vackar stad.
Kram Lisa

anna-stina sa...

Vilket svårt beslut att operera eller ej! Det går nog inte att ge råd om detta heller. En krävande operation eller en smygande rädsla i flera år - pest eller kolera. Vet inte hur jag själv hade gjort. Jag väntar nu på att få röntgentid, och försöker att inte tänka så mycket på vad röntgen kommer att visa.
Hoppas du kan komma fram till ett beslut som funkar för dig...

Helena sa...

Hej! Hoppas rätt beslut tas beträffande OP, vad det nu kan bli! Det är ju inte lätt, speciellt inte som ni har flera småttingar med allt vad det innebär. Jag har tänkt mycket på dig, på hur stark du måste vara som har familj och brottas med svåra tankar kring operation osv, men samtidigt så tror jag på det där med att man blir så stark som man måste vara. :-)

Lycka till framåt nu!
Tack för all pepp du gett mig på min blogg. :-)