Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 4 april 2009

Ljuvligt

Varma vindar kommer genom dörren och våra fönster (ca 22 grader varmt)-vi har semesterfeeling och mår nu förhållandevis bra. Det har varit skönt att haft hemlige mannen hemma en vecka men ska oxå bli skönt att återtaga vardagen på måndag.

Gårdagen spenderade vi på ToysRus-Gustaf är nu stolt ägare till "mammas kök (varför inte pappas)"och där grejas det mest hela tiden. En dubbelsandlåda blev det oxå till att ha på vår balkong-ena delen med sand och andra med vatten, den ska monteras upp under kvällen.
Vi sprang oxå in på Ikea en sväng men få inköp blev det då bilen redan var proppfull med barnens saker..så kan det gå;-)Jag gick sedan och hämtade sonen hos dagmamman, vi tog promenaden till affären, helghandlade och sedan bus med barnen och kl 19 sov den ena och 21 den andra.
Lillltrolla hade en god natt (mamma med)hon sov från 21-05.30. Hade rullat över på magen och sov urbra.

Idag tog vi en vända till city och inga problem i tunnelbanan eller bland alla människor (ångest alltså)..ett par skor till hemlige mannen,en vända på en lekplats, McD lunch som hamnade på marken då Gustaf i obevakat ögonblick tog tog i papperspåsen och hällde ut allt..så kan det gå..

Sprang på hemlige mannens bäste väns fru så ikväll kommer vi landa där..Blir dock en tidig kväll då vi imorgon packar bilen för att åka söderut till Graz och skall besöka C med familj-ser vi verkligen fram emot. Roligt att träffa en familj som vi-svenska/österrikare och barn i samma ålder.

Nu njuter jag av en Magnum glass och kaffe-de små vilar och hemlige mannen tränar, Beach 09 hägrar...fniss..själv har jag inga sådana planer då jag tappat 18 kg på 4 månader(skönt)..dvs alla grav-kilon är bort även om kroppen nu är omformad som en Barbamamma:-)

Inga kommentarer: