Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

fredag 24 april 2009

Ett besked

fick vi idag. Nya bilder ska tas i Östersund nu när jag åker hem.De bilder som vi tog här var bra men inte riktigt så bra att dekunde jämföras exakt med december-bilderna. Cystan är större än i december,dock ingen som helst påverkan just nu som skulle kunna indikera hydrocefalus (vattenskalle).Dock så vill min kirurg träffa mig på plats i Umeå när jag är hemma (efter att de nya bilderna är tagna) så får vi se vad som händer då...väntan känns dock ej så svår helt plötsligt,kanske för att jag får träffa honom personligen och gå igenom fakta,bilder och få chans att prata om framtiden,vad som kan hända,fortsatta kontroller osv..

Hemlige mannen och jag bestämde oss rakt av för att "nu skiter vi i att sitta i väntrummet" utan får börja leva som att jag är precis som alla "andra"dvs cystan finns inte..med det menar vi att fötterna kan ju slås undan på vem som helst,när som helst men vi har ju mig under kontroll. Nu vill vi LEVA och PLANERA för den kommande framtiden.

Kära S hänger på till Umeå om vi kan hitta en bra tid (dvs får till besöket hos kirurgen)-så skönt att få en "tjejträff" även om resmålet blir annorlunda:-)
Jag åker hem själv med lilla dottern och sonen stannar med fadern i några veckor så att jag kan få något gjort och dessutom få dela min tid med mina stora tjejer...sedan funderar vi på semester för hela vår familj under juni ( tänkte åka västerut mot Norge) och juli hoppas jag kunna spendera i Skåne med mina barn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska fixa det i morgon. Kraamar