Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

torsdag 2 april 2009

Nu vet vi..

..eg lika lite som förut.
"Min"kirurg ringde och enligt honom kan man inte jämföra CT-röntgen med MRT utan han behöver en MRT-bild. Dock-just nu är det ingen fara men ny MRT skall göras så fort jag kommer hem till Sverige (i början på maj) så att man kan jämföra cystans struktur med ursprungsbilden i december. Cystan har dock växt och som han sa, beslut tas efter MRTn är gjord i Ösd vad som skall göras framöver.
Jag var tvungen att fråga även honom om man kunde dö knall fall..då skrattade han (låter illa men det var ganska skönt)nej-det kommer jag inte att göra..BRA-då släpper jag den tanken!!!

Det känns faktiskt ganska bra även om inget eg förändrats utan vi får fortsätta vänta..

Vi tog en låång promenad då vi väntade på samtalet och Gustaf sprang i skogen och Livia sov,hemlige mannen och jag bara var..
Solen strålar från en klarblå himmel och temperaturen är idag-20 grader. Svensk sommar och livsanden återtar min kropp. Imorgon ska vi till IKEA för att fixa till lite på vår balkong så man kan smutta på kaffe och kanske lite whiskey i det underbara vädret;-)

1 kommentar:

Ulla sa...

Hej Mia!
Låter som du har en ganska bra tillvaro (trots allt). Du verkar så stark och positiv! Åååå, Låter väääldigt skönt med värmen. Här är det ljuset som fått mig att få vårkänslor, för nån direkt värme kan man inte tala om här, även om det är på plussidan :)

många kramar

Ulla