Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 14 augusti 2012

Stolt!

"En av de bästa jag analyserna jag läst så länge jag har haft kursen, finns inget annat än VG." Jag har nu samlat ihop tre VG och detta omdöme fick jag på mitt sista PM över kursen som behandlade Koranen!!Tänk vad glad man kan bli över två rader och som gör att jag orkar lite till..i all röra som varit har jag många gånger tvivlat om jag gör rätt som "plågar" mig själv med dessa studier men nu tror jag som sagt att jag orkar lite till;-)

Idag var det tyska, träff med min vän, katolske prästen från Indien-otroligt intressant samtal över en lunch och det är roligt, utmanande att prata om teologi, personlig tro och om det finns en Gud och "vem" kan denna transcendenta varelse tänkas vara och stå för? Vem var Jesus och vilket var hans egentliga syfte? Vad är påverkan av människan? Hur finner man vägen?Kan man verkligen tolka Bibeln från ett vetenskapligt perspektiv och vad innebär egentligen beskrivningen av Gud i Första Testamentet? Varför så mkt fruktan?

Vi har dessutom haft familjeutmaning i kubb där modern,fadern och sonen ingick i det vinnande teamet. Flickorna förlorade med 2-1 och som "straff" fick de kökstjänst:-)

Stortjejerna kämpar på med sin fotboll och de kan knappt röra sig idag-imorgon är det sista träningsdagen med "hippien"- de har haft sjukt roligt!! Vi andra hoppas kunna fara och bada och möta upp dem på Donauinsel...


1 kommentar:

Maria sa...

Att man kan snöa in totalt i dessa teologidiskussioner! Nerdstämpel, men ja, det är roligt och intressant! :-)