Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

fredag 20 juni 2008

Glad midsommar!

Hej på er!

Igår så fick jag då ta ett steg närmre hemgång då man skickade mig med ambulansflyg från Umeå till Ösd (ni som känner mig VET att jag hatar att flyga så även om sjukhuset tyckte det ordnade sig perfekt) så i min värld blev det lite kaos:-)Men, erkänner att då vi landade ca 13.45 efter 45 min skump bland molnen så kändes det riktigt bra!!!

Ligger nu på en sal med en annan patient från Umeå och vi ältar våra upplevelser framåt och bakåt och det känns riktigt bra för jag tror att ingen kan förstå som inte befunnit sig i detta "trauma"och vilka starka känslor som varit i omlopp...

Allt har dock gått riktigt bra även om de första dagarna efter op var tuffa (mycket kräks, huvudvärk pga "luft" i skallen och att de petat runt därinne).Idag ca 4 dagar senare är allt mkt bättre och inga fler hammarslag (ni som kanske någon gång haft en riktigt blöt kväll förstår nog vad jag syftar på:-))Jag har fått en del morfin och det har räddat mig för jag var inte riktigt beredd på smärtan efteråt men som sagt det mesta har släppt..

Man valde att gå in via pannan och som kirurgen sade efteråt så hade han tagt " en risk" med detta ingrepp så det kan vara svårt att nå tumörer/cystor i bakre skallgropen via denna metod med cystan är "finisterad"dvs kluven och förmodligen kommer den aldrig att växa till sig igen..men, man kan inget lova...den dagen den sorgen.

Jag har nu ett snyggt ärr i hårfästet och det är häftat ihop med klamrar (bilder komer senare) men de kommer plocka bort dem innan jag far hem.

Imorgon ska jag få permis och ska förmodligen äta lunch med S på stan-så skönt efter 4, 5 vecka på sjukhus..

Är annars mkt trött-känns som om man blivit överkörd med en ångvält och jag är otroligt trött...

Nu ska jag fylla i roliga blanketter från FK och hoppas på ersättning för denna månad.

Ha en riktigt trevlig midsommar!

Kramar från oss

1 kommentar:

Ego sa...

Gud så skönt att höra!!!
Massor med midsommarkramar från Skåne. /Linda