Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 9 juni 2008

Framåt!

Hej igen!

Lite ilska kommer man en bit på vägen med..

BM på gyn blev förbannad, kontaktade medicin-förra ansvarige för mitt case (vi pratar ca 10 dagar sedan)trodde stenhårt jag var i Umeå-nej, det är jag inte.

Enl medicin här så blev ordern från Umeå när de diskuterade cystan att jag ej fick skickas hem och detta skulle åtgärdas omgående-därför var han mäkta förvånad att jag ligger i en säng på gyn..härligt.. tänk om jag då åkt hem i förra veckan och betett mig som en struts..Ösd trott jag var i Umeå (har haft ca 5 läkare på ca 3 veckor)och jag hade gått och väntat i absurdum..

Nu har jag fått "min läkare" här i Ösd som oxå tar emot mig när jag kommer hem och nu är följande åtgärdsplan upprättad:

1. Jag avvaktar telsamtal från Umeå ( via den person jag pratat med)alt ringer upp dem igen imorgon.

2. Min läkare Ösd har tagit kontakt med "min"läkare Umeå i dag men då han just nu op så hoppas min läkare att Umeå ringer upp i em alt. senast imorgon.Man kommer trycka på vikten av en plan-op och att Umeå pratar direkt med mig och mina frågor.

3. Jag åker hem på permis imorgon-behåller mitt rum på gyn om jag ej orkar/kan vara hemma..

Livet känns genast lite bättre men tänk alla de som ej orkar/kan kämpa..

Dagens ironi är följande;

Till neurocentrum remitteras patienter från norra Sverige med behov av högspecialiserad vård inom neuroområdet. Regionen omfattar c:a 900.000 innevånare, med 29 % boende i Västerbotten, 29% från Norrbotten, 28% från Västernorrland och 15% från Jämtland. Detta avspeglas i de långa resvägar patienterna ofta har, och som ställer höga krav på information, planering och samordning. Från www.vll.se välj Neurocentrum

Tjena mittbena och genast är kapitel 2 i mina memoarer klart:-)

Fick just ett superpositivt besked angående "lådor" (ni initierade vet vad jag menar)och 6 av dem åker tillbaka dit de kom ifrån och inga fler är på väg:-)

Alla goda ting är tre hoppas jag så nu laddar jag upp för positiva besked för morgondagen:-)

Inga kommentarer: