Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 2 juni 2008

Förbannad och säng uthyres på sjukhus..

Eftermiddagens rapport-läkaren från medicin hade via mobil pratat med ansvarig läkare på specialist sjukhuset-spec läkaren vet ej op-schema för veckan och skulle ringa imorgon..om inte annat så kan jag åka hem på permission tills op blir av?!

Vad sjutton är detta för komedi/fars jag hamnat i?Varför kommer detta bli en liknande story som jag hört så många av?Jag är arg över att man behandlar patienten som skit med "icke-svar"och skickar en i berg-och dalbanan om och om igen..finns inge tanke på det psykologiska i denna situation och detta kommer jag bära med mig ett bra tag. Att inte få några svar, inte få förklarat vad problemet/lösningen är och när man kan tänkas få hjälp..jag hade stora förhoppningar om att få lite lugn och ro i själen med en inriktning idag men icke..

Jag är superless, från att sitta i dödens väntrum utan att veta dignitet på mitt problem med cystan, till superallvarliga besked till att detta måste opereras nu pga av graviditeten och att cystan är "stor" och ovanlig till att nu få åka hem imorgon?!

Men, jag åker gärna hem till min familj och härliga sommardagar och om något händer så avslutas allt i en vacker miljö och inte i en trist sjukhussäng i Ösd där man kan vänta ihjäl sig...dock så är personalen här på Gyn helt underbar och de har gjort allt som de kunnat i min overkliga situation...

Jag är ilsk som ett bi:-)

Inga kommentarer: