Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 1 januari 2011

Årets första inlägg

Nyåret firades i mysbyxor och med varma mackor. Vi var ett flertal på FB (ja, det är ju där man får utlopp för sin sociala sida nu för tiden;-))som firade på samma sätt. Det kommer fler nyår och förhoppningsvis är vi mer iordning och lite piggare för fest. Barnen sov som klubbade sälar, vände inte ens på sig när det brakade loss ordentligt vid tolv-slaget.

Fick sovmorgon men med Mr Bean logik. Inget ljud på Tvn för att inte störa-innebar att barnen ej ville titta utan startade morgonen med höga knän och indiantjut. När mamma väl kom upp och mötte dagen så var det med dunkande huvudvärk, mungiporna pekande neråt och när kontrollen återtogs-dvs ljud på Tvn så sänkte sig lugnet i vårt boende.
Salta pumpakärnor i yoghurten (trodde jag köpt vanliga).

Men, vad spelar det för roll? Det är ju ett nytt år som står för dörren!

Under 2011 så beräknas två nya familjemedlemmar komma;
min systerdotter ska bli storasyster i februari
min brorson ska bli storebror i augusti

Stora frågan som diskuteras idag är vart vi ska tillbringa semestern. Det är lite pussel att få ihop alla familjemedlemmar och allt som vi vill göra tex träffa släktgrenen i Skåne.

Idag ska vi städa och fortsätta röja hemma.

3 kommentarer:

Anna-Ida sa...

God fortsättning! Jag röstar på Skåne semester ;-) själv börjar jag nya året med löfte om mindre godsaker och bloggande :-) kram!

Vikkan sa...

God fortsättning!

Inleder det nya året med att uppfylla mitt nyårslöfte vilket var att kommentera mera i de bloggar jag besöker!

Har ju följt din ett tag men tror inte jag kommenterat en endaste gång. Men nu så!

Kram Vikkan

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Anna-Ida; som du sett så har jag kommenterat i din blogg;-)
Vikkan; kul att du finns här och lämnade ett spår efter dig. Jag har själv varit urusel på att kommentera och även i min egen blogg då folk engagerat sig att skriva. Tack för kommentarerna!!