Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 16 januari 2011

Full,fullare, fullast

var jag när jag klev av planet. Tyckte inte min halva miniflaska(dosen när jag flyger)tog bort obehaget från turbulensen så jag drack upp hela 1,8 decilitrarna. Schkulle ja inte gjåort..speciellt inte med tanke på att det tog evigheters tid att få sitt bagage idag på Arlanda. Lätt uttorkad och vinglig hämtade jag igen krafterna på Waynes Coffe. Flygresan gick bra men jag var bra sorgsen när jag åkte. Gustaf följde med till flygplatsen och ville förstås följa med mig till Sverige.Plutten..Han gjorde en "mini Mr Bean"-gick rakt emot några metallstänger (ni vet som där man tar mat och för fram brickan till betalning på en restaurang)och fick en av metallpinnarna rakt in i ögat. Det gick dock bra men befarar blåöga imorgon.
Kan oxå säga att jag lämnade ett vårvarmt Wien-kom på mig själv att stå utan jacka i gassande solsken när vi väntade på att få kliva ombord. Kontrast till snö och slask i Sverige.
Jag har oxå definierat min flygrädsla och "rädslan" har inte med flygningen att göra egentligen. Kontroll och tillit. Jag förstår varför det har blivit värre att flyga år efter år men skälet är privat och stannar hos mig. Hursom-ibland är det bra med eftertanke och vin. Jag skrev ihop ett synopsis på planet och vem vet om det inte snart är dags?!
Vi såg färdigt Törnfåglarna igår, om ni inte sett den-SE DEN!Vi hade båda olika minnesbilder av serien, maken den kvinnliga huvudrollsinnehavaren i baddräkt från 1983 då filmen är gjord och jag Richard Chamberlain som Fader Ralph och den plågsamma kärleken. Igår gjorde jag en helt annan slutsats av filmens budskap och det handlar om val och icke-val och hur detta plågar människan. Jag tror mig ha funderat färdigt på framtiden och väljer nu en riktning som jag hoppas att jag kan stå fast vid. Anledningen är just icke-valet som plågar oss alla.
Är nu trött och lite illamående då jag skumpar x2000 mot Östersund. Vi är redan 20 minuter sena och jag misstänker att vi når Ösd typ en timme sent. Blir en intensiv dag imorgon då jag börjar redan 07.15 med att träffa min chef.

1 kommentar:

Truckerfrun sa...

Vårvarmt Wien... låter härligt! Vi har + 4 grader och som du förstår mest slask... Tydligen ska det bli kallt senare i veckan och du kan ju då tänka dig hur vägarna här kommer se ut... Ha en härlig tid i Sverige, hur länge stannar du?