Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 2 januari 2011

Turbokaniner

Vi styrde stegen mot staden. Efter att ha ätit lunch två gånger tidigare under tiden som mamma varit hemma på det gyllene M:et ( McD) så skrek Livia när vi klev in; ESSEN!LECKER!
Efter näringsfattig lunch tog vi ubahn mot Stadtpark och släppte loss vildingarna i 3 plusgrader och sol på den fina lekplatsen. Dock så blev resultatet tvätom mot vad vi önskade; två otroligt griniga turbokaniner som vägrade ut sig när vi skulle åka hem.
När vi väl kom hem (helt galet efter sov och matklockan) somnade dock Livia en stund lixom mamma. Nu har de bena fulla med spring och har hållt på att skrika, jaga varandra och vara helt uppvarvade i 2 timmar. Detta måste innebära att motion ger energi så kvällen kommer spenderas på en motioncykel för mamman som är gigantiskt trött-och det hjälper inte med sömn..tycker det blir värre för varje dag..
Imorgon tar jag vildbasarna via buss, tunnelbana och tåg till flygplatsen för att möta upp mormor. Ska bli spännande att se hur terribletwo-dottern och looloo-mannen fixar en längre utflykt:-)Mamma, om du läser detta-ta med dig något nervlugnande;-)

Inga kommentarer: