Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

onsdag 23 maj 2012

Glomustumor il Planta

Ja-då lägger vi till en tumör till i denna blogg. Diagnosen är inte helt spikad då jag måste göra ultraljud på fredag och de ska titta på röntgen bilderna oxå. Är det dock så att det är den tumör de tror, måste jag opereras. Märkligt hur saker händer i maj då jag som sagt för 4 år sedan fick beskedet om cystan i hjärnan. Hursom-denna gång är det ok då tumören sitter i foten dvs.skulle de misslyckas när de gräver i den kan jag leva med det. Rädslan när de skulle operera i hjärnan var enorm för misstag eller att de inte kunde komma åt cystan. Ironisk är hela historien iallafall. Jag googlade förstås på tumören och de brukar dyka upp vid halspulsådern och på övriga delar av kroppen..är någon slags blodkärlstumör? Genmsnittstiden som patienten går med dessa tumörer är 7,2 år..jag har gått i 10 år..
Annars springer livet på och helgen kommer gå åt till att skriva PM. Hoppas kunna skriva bort två st och då har jag sen bara två kvar..Nästa fredag åker jag till Berlin på skolresa-ska bli så kul!

1 kommentar:

En häxa på Vift sa...

Nämen fy då, tumörer är inte roliga vart de än hamnar för även om de är ofarliga så sitter de ju oftast där de ställer till med bekymmer ändå. :(