Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 14 maj 2012

För det är ingen vanlig dag

för det är faktiskt min födelsedag-hurra,hurra, hurra! Fast egentligen är det en måndag, nystart på veckan och jag triumferade med att springa 5km på en relativt hyfsad tid oxå..kan tyckas fjuttigt men då jag för ca 2 år sedan knappt kunde gå 2km i ett sträck och sedan behöva vila i 3 dagar för att kroppen skulle återhämta sig så är detta STORT! Lite roligt är ju att jag tränar klienter till stordåd och själv hållit mig i bakgrunden men nu kan jag stå för att även jag springer 5 km på hyfsad tid..nu får jag sätta nya mål för det gick ganska snabbt att nå den magiska gränsen då jag bestämt mig. Jag sätter 10 km som mål i oktober så får vi se hur det hela går..

Igår gick jag och maken långpromenad, satt ner vid dukat bord och drack vin kl 10 på morgonen-najs och vi tackar sponsringen från Sverige;-) På eftermiddagen behövde maken jobba en stund så jag tog huliganerna till sandlådan och cykeltur. Den lilla är i en trotsfas och hennes specialitet är att springa ifrån oss och inte stanna..hon tittar inte ens bakåt utan drar bara på..suck..tänk att jag haft småbarn sedan jag var 24 (15 år) och nu börjar jag bli less på trotsfaser..men det är sista ungen och hon måste självklart få testa sina gränser men som mamma behöver jag få sucka emellanåt..

Idag är det tyska förstås, wozu, um..zu och damit...och då det är min födelsedag ska jag bara slappa tills det är dags att fara till staden:-)

2 kommentarer:

Anki Hu sa...

Grattis från oss,29 eller hur?
Lilla barnbarnet blir 6 mån idag.
Kram kram

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Japp-aldrig mer än 29;-) Tänk att hon redan är 6 månader..tiden går otroligt fort!Kram