Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 18 mars 2012

Bondgårdsbesök

Sonen vägrade ut sig när han hörde att vi skulle besöka en djurgård..djuren är dumma i huvudet, skrek han..han höll på med sitt utbrott i ca 45 minuter innan vi fick dra ut han från lägenheten..dock blev allt bra och han blev lite modigare under besöket..han har alltid haft stor respekt för djur och inte en susning hade han om vad som väntade på bondgården..han trodde nog att de skulle vara stora som monster;-)
Hemlige mannen aka Mr Bean- man måste handla i gårdsbutiken för att få besöka djuren, det står så på skylten. Jag: det kan jag inte tänka mig för det har aldrig J nämnt..dessutom verkar det märkligt att köpa typ kött och lägga i en varm bil?!Ringde min vän-i-nöden J och frågade om det verkligen stämde..vad tror ni? NOT!. Hemlige mannen propsade ( men vägrade fråga personalen vad som gällde). Vi betalade 30 Euro för maten och ingen kollade om vi köpt något..hahahaha..det blev en mysig MEN DYYYR fika iallafall..

Smågrisarna blev favoriter!

Stora grisar..Livia frågade, vad är den stora grisen för något? En mammagris berättade vi..hon funderade och utbrast: som du, mamma:-)

Fika i underbara solen!
En mysig stund och vi tackar för tipset!!

Inga kommentarer: