Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 22 augusti 2009

Behagligt trött och Gustaf pratar
Gustaf har nu börjat prata lite tyska och jag bjuder på beviset (dock med en gastande lillasyster i bakgrunden)
De senaste två nätterna har varit usla-varmt och stickigt. Gårdagen slutade dessutom med ett megautbrott från grannens dotter vid 22.45-samma tema som alla andra kvällar,hon är superarg och vill inte sova..men,det behöver vi..nackdelen med läg.Våra trollungar vaknade dessutom tidigt imorse,båda lite gnälliga. Vi packade ner dem i vagnarna och tog tunnelbanan mot city och 9.30 var vi och inhandlade lite filmer för det är det enda vi orkar på kvällen när barnen är i säng.
Tog en fika på stan, blev fotograferade som cover till sin egen IKEA-katalog (ett jippo de hade i stan) och styrde hemåt igen. Laga lunch,Gustaf vila och Livia trilskades,ville inte sova men till slut så..Modern hade införskaffat en meditation/yoga cd och somnade in hårt och är nu behagligt groggig.Är överlycklig att jag kan slappna av och sova mitt på dagen.
Har inte tagit någon Atarax sedan förra måndagen eftersom Gustaf blev sjuk och det funkar ganska bra att sova av sig själv.Svårt att utvärdera då nätterna som sagt fortfarande är sjukt varma här och inga rekommenderade 14-18 grader i sovrummet.
Jag funderar nu påom jag ska köra mitt första roddpass idag-får se hur jag mår ikväll men kroppen börjar känna sig sugen på lite tuffare aktivitet.
Imorgon hoppas vi på inget regn och vår helgpromenad till Schönbrunn. Jag vill åka turisttåget med Gustaf och knata i de tuffa backarna för att få lite motion:-)

1 kommentar:

Mina sa...

Attans mitt ljud funkar inte på datan!!!!