Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 21 november 2010

Slut som artist

De små är i säng-äntligen. Ja, så har det känts idag. Det har varit full rulle hela dagen men dock en liten stund där vi kunde höra varandra då vi gick till slottet för årets första Glühwein och Brezeln. Barnen skötte sig exemplariskt. Dock somnade Livia på vägen hem och med 20 minuters vila idag så har det varit skrikigt(mer än vanligt). Jag tror roten till det onda är att vi inte har några klara rutiner så det blir fokus att lägga upp dagarna på något vettigt sätt nästa gång jag kommer hem. Gustaf sover inte heller middag och orkar inte riktigt hela vägen in i mål när eftermiddagen kommer. De är som rörligast mellan 8.30 och 12-då är det verkligen full rulle och det bästa är att rasta dem-och slottet är en suverän plats att låta dem springa runt på.
Jag och stora tjejen pratade böcker inför jul på Skype och efter 25 minuter hade vi en stooorrr varukorg på Adlibris och fick då selektera hårt;-)Vi är riktiga bokmalar i familjen och det vill vi uppmuntra. Nu har vi dock börjat låna på bibblan men risken är bortglömda låneböcker:-)
Hursom, kontrasterna blir stora för imorgon bär det norrut igen. Dock har jag de stora flickorna i helgen så avvänjningen till ensamhet går långsamt.
Auf Wiedersehen Wien!

Inga kommentarer: