Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 23 november 2010

Post och arbete

Vaknade 07 helt bedövad och omtöcknad. Dessa kontraster:-)
Frukost inköptes på Pressbyrån och sedan incheckning på jobbet. Kolla mailen, träffade min nya kollega som jag ska ersätta men även samarbeta med och det verkar lovande. Öppen och tydlig-me likey.
Min roomie var sjuk (skämtet går då han insjuknade morgonen efter att jag åkt dvs. han tyckte förmodligen det var urtrist och att han fick kravet på sig att jobba;-))
Jag kommer sitta kvar i korridoren tills efter jul. Hade med mig en present, en bok till en annan kollega som vi kommer prata om när han läst den. En tredje kollega kom in och sade du måste läsa en bok om sanningen så idag införskaffades den. Tredje kollegan och jag har alltid helt motsatta åsikter så jag ser framemot när vi ska prata om vad vi läst.
Lunch med en vän, lite uppdatering. Em gjorde klart presentationen inför Norrlandskonferensen imorgon om Ojämlik vård. Jag har trettio minuter och startar upp deras dag 2 imorgonbitti. Stannar kvar och äter lunch med dem på Jamtli, vårat fantastiska museum.
Har på em oxå fixat alla ärenden och fått post från min fd familj och min nya granne kom med ett stort lass. Kul!Kommer även få låna dammsugare av henne-vägrar köpa ny.
Ikväll somnar jag tidigt, det är tyst och jag är trött.

1 kommentar:

sara sa...

Äntligen fick jag tag på din blogg :)
Yes det var mig du pratade om på FL. Känner mig mycket bättre nu (förutom magsjukan jag fått blä) Skönt att få prata av sig lite med en redig person med fötterna på jorden!
Ps. Din regnbågetröja kommer inom kort, har inte kunnat ta mig iväg till posten ännu mellan toabesöken :)