Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

fredag 18 april 2014

Låter som Bonnie Tyler och näsan rinner

Vilken vecka, galet ,galet med två stora deadlines kommande vecka. Det bästa är också att de som har informationen som jag behöver är på påskledighet. Tips, lägg inte en deadline dagen efter påskledigt;-) eller två som hänt detta år..Hursom, det kommer lösa sig med stressen har varit onödig som har följt i dess spår.

Igår startade jag upp intervallträningar med kollegorna från arbetet. Vi satsar på en tjej-grupp som kommer träffas en gång/vecka i underbara Schönbrunn. Igår kunde jag inte deltaga själv då jag som sagt bär runt på en förkylning men förhoppningsvis nästa vecka.

Nu är det påskhelg ( med ögonen på jobbmailen) och det är dags att hämta upp tjejerna ikväll. Imorgon är det staden som står på schemat misstänker jag och eftermiddagen innebär påskäggsjakt. Söndag träffar jag S från Stockholm under några timmar på zoo med barn och på eftermiddagen ta det lite lojt..slottstur? Äntligen få åka tåget i parken? Måndag blir det firande av sonen med närmsta kretsen.

Veckan som kommer är jobbvecka och tjejerna får reda sig själva dagtid. Tvåan ska gå i österrikisk skola i två dagar med grannens dotter V, sova över hos kompis B för att sedan svinga sig i trädtopparna utanför Wien med Bs familj..Ettan ska ev. träffa två österrikiska tjejer hon med..kul att de hittat kompisar här också.

Inga kommentarer: