Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

onsdag 14 april 2010

Familjemiddag och Goldbären

Idag var det utvecklingssamtal för Dudas. Han klarar sig fint och ska nu flyttas upp i storbarnsgruppen nästa vecka då Livia kommer hamna i småbarnsgruppen from den 26 april.


Jennifer hade hämtat Livia och då jag inte visste hur lång tid det skulle ta så fixade J middag till Livia och henne. Jag hade lust på sushi men maken tyckte det var enklare att parkera vid Schutzhaus (vårt eget kvartershak) så vi for dit och tänkte oss ha en "storkillesstund" med Dudas..men, tjena..allt gick alldeles bra tills hans tallrik bars in..och idioterna på restaurangen hade lagt följande på tallriken:


Försök få en 3-åring att äta när detta försvann ur hans åsyn och i mammas ficka..efter 5 varningar (normalt 3 men jag ville oxå äta) så bars en vilt, sparkandes och skrikandes 3 åring ut från restaurangen. Pappa fick stanna och betala och mamma fick den fina upplevelsen med sin son. Grannen hade fönstret öppet och snäll som hon är kom hon ner och öppnade och lilla Laura (Gustafs kärlek) var helt chockad då föreställningen fortfarande pågick..
Det tog ytterligare 20 minuter innan herrn kunde stoppa sitt utbrott.
Lovely moment och sann familjelycka;-)

1 kommentar:

jenny sa...

Så tanklöst av dem. Kommer ihåg att jag blev så irriterad på de "snälla" tanterna i kassan i div. mataffärer som alltid ville ge L en godis.