Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

fredag 26 juni 2009

Time to say goodbye

Så var dagen D här för stortjejerna att åka hem..Vi har många avsked i vår familj och dagens kommande avsked började kännas redan 2 dagar tidigare..Vi tillbringade sista natten i samma dubbelsäng och sömnen var så där..resfeber..

Upp i morse vid 05.30, fikade i godan ro tills vi insåg att klockan tickade på..In i bilen till flygplatsen..kom fram 06.35 (avgång 06.50 hade glömt räkna med körtiden för mormors bil (16 km)Lagom sur personal som började gasta om att vi var tvärsena och jag fick skyndsamt fylla i uppgifter på assistanslapparna, rusa med barn och bagage genom säkkontrollen (mormodern fick ta Livia). Säkkontrollanterna stoppade mig då jag i villervallan hade med mig Livias ombytesväska med otillåten vätska.
Ta väskan, tjoade jag och rusade vidare med tjejerna. Lämnade över barnen till personalen, snabbt krama om dem (tur i oturen då det inte fanns tid till något tårdrypande farväl). 06.42 satt de i planet, väskorna var påpackade och 06.50 taxade de ut. Jag skulle vilja säga att vi hade perfekt tidsanpassning:-)
09.25 ringde de-framme i norr:-)
Idag blir det allsång och kanske ett glas vin;-)

1 kommentar:

Mina sa...

min familj ÄR tidsoptimister *skrattar*