Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 27 oktober 2008

Måndag..

Vi hade en skön dag på SPA i Storhogna men lite hektisk..Jag ville så gärna få fixa till mig lite och enda tiden som fanns var 18.30 den dag vi kom..Efter att hemlige mannen och lille sonen badat i bubbelpoolen (och hemlige mannen gått en promenad bland kullarna (alpinist som han är) och sonen fått för sig att hoppa över middagsvilan i tre dagar så var utgångsläget för tre rätters middag inte den bästa..Vi gick ner så fort de öppnade och jag insåg om jag skulle hinna till 18.30 så var det bara att hoppa över förätten, hoppas att hinna få huvudrätten och sedan vagga iväg..de försökte bistå oss i vår idiotiska planering i restaurangen (och kanske oxå för att få oss därifrån ganska fort då sonen fått för sig att man ska stå upp i stolen-suck-han fick äta sin middag i barnvagnen). 18.21 kom min mat och 18.29 vaggade jag iväg..så skönt att påbörja sin behandlig stressad-not!!



Efter behandling så gick jag ner till restaurangen igen och hemlige mannen och sonen var fortfarande kvar men vi bestämde oss kvickt för att försöka få vilddjuret i säng innan vi skulle bli utslängda:-)



Kvällen blev lugn, vi sov gott alla tre och dagen efter en god frukost så tog vi oss hem igen..dock, det var skönt att få byta miljö och det gjorde oss alla tre gott!!



Helgen spenderades i lugn&ro-vi gjorde en mindre utflykt till en lekplats och sonen var helvild av glädje..lyckades städa upp lite oxå i huset för dagarna går..om ca 20 dagar är vi 6!!personer här hemma..helt otroligt..



Apropå att förlossningen kryper närmre så får det mig att fundera-jag gillar INTE att föda barn, antagligen för att man släppa all kontroll och det är inte min starka sida..intalar mig dock att de tre förra gick ganska bra så varför ska inte detta bli bra oxå?



Jag hittade fler bilder från Kabul och dagens bild är förlossningrummer på ett av de bättre sjukhusen:



Smärtlindring kan man glömma-om man behöver opereras får man hoppas att släktingarna har pengar att springa till apoteket (och hoppas att det finns något att köpa på apoteket)annars så får det göra ont..Man föder inte ensam i ett rum utan en kvinna kan vara i slutskede, en annan har påbörjat sina värkar och en tredje är oxå på gång..inte alls som hemma alltså..och detta är om man tillhör de lyckliga som föder på sjukhus-de flesta föder hemma och barnadödligheten är hög (för kvinnan oxå).


Imorgon ska jag ta mig till HC och hoppas de kan ge mig en spruta mot den horribla influensan som sägs vara i antågande..maken och lille sonen önskar sig oxå en så det blir onsdagens utflykt.
Tjejerna anländer oxå på onsdag och i veckan ska vi försöka oss på att vara aktiva och besöka stora badhuset i stora staden-dock så blir det inget dopp för mamman i familjen då hemlige mannen hävdar att staden ej har så mkt vattenresurser om jag skulle kliva i-det är kärlek:-)
Nej, jag undviker att bada pga infektionsrisken..

På fredag blir det lyx med U-vi ska på Spa i staden, snacka skit, mysa och bara ha det gott!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Mia!
Vad mysigt med en liten bebis! Tänk vilka ytterligheter man kan gå emellan... Har du inte gjort MRT än pga graviditeten eller?
Har du påverkats mycket av op? Lycka till!