Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 11 november 2012

Söndag i november

Dotter-tvärförkyld. Hon har nu hostat sedan förra onsdagen innan långledigheten men inte haft feber och endast på morgonen..nu hostar hon även dagtid och kan inte sova på natten. Hon kommer få vara hemma imorgon med E medan mamma startar sitt nya jobb. På tisdag är mamma hemma med henne och E fortsätter sin tyska.På tisdag är det lanternenfest som hon ser ut att missa..

Även jag har ont i öronen ( förkylning light).

Torsdagens middag började med att vi, från ca 40 meter, fick bevittna ett knivslagsmål mellan två fäder medan mödrarna med de små barnen stod på varsin sida. Dock lyckades några bryta upp dem varvid den ene tappar sin kniv och får återvända just när vi passerar för att plocka upp den..tidpunkt? 16.15 på eftermiddagen. Tänk att leva under en sådan stark hotbild och de små barnens blickar har förföljt mig under helgen.. Hursom, det var otroligt roligt att få träffa mina vänner och vi uppdaterade varandra. Fick rusa vidare då jag skulle möta en person från ungdomen ( året var 1990 eller 1991 på ett segelflygläger i Ånn när vi träffades). Jag fascineras av att ju äldre man blir desto lättare att våga öppna upp och dela med sig. Timmen gick för fort och vi möttes även på fredagen tillsammans med personens kollegor och gjorde Wien på en timme dvs. interaktivt. Mkt uppskattat av deltagarna.

Hem, stridsvila och in till staden igen för att träffa Frau S som hade mina svenskaböcker. Vi hann oxå uppdatera oss och hon var med en stund när svenskorna anlände för vår månatliga middagsträff, men gick efter ett litet tag då svenskan flödade över bordet. Trevligt som alltid!

Lördag bestod av inköp av jobbgarderob då det var tunt med kläder i fruns garderob för att kunna visa sig offentligt. Fick en klänning i present av maken från Desigual som grattisgåva. Själv köpte jag en påse kläder från HM som räcker för två veckors ombyte för under 1000:-

Maken och sonen far på utflykt idag, mamma får städa, se efter dottern och skriva PM.

Ser fram emot morgondagen!!

Inga kommentarer: