Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

fredag 31 juli 2009

Oj,vad jag sov

fast i min egen säng:-)När det väl var dags att bege sig iväg så kändes det inget bra så jag stannade hemma. 21 låg jag i sängen och läste och typ 21.30 slumrade jag..hade förmodligen sovit ändå till 07 om inte grannens kärlek kommit hem 05 men jag somnade om snabbt iallafall.
Ingen hjärtklappning igår kväll,ingen hjärtklappning nu i morse-fantastiskt. Frukosten smakar bra och jag är dåsig men det är bieffekten av Atarax..går snart över..

Dock så ska vi ha grannens lilla L idag för nu har E det jobbigt. Morfadern kommer som det ser ut ej klara sig och mormodern mår ruskigt dåligt psykiskt då maken stod för pengar och den som höll i de stora sakerna som hus mm..Dessutom så fick lilla Ls farmor oxå åka in till sjukhuset pga hjärtat så nu är det många smällar på en gång och E som försöker finnas till för oss alla går på knäna..hemlige mannen håller ett öga på 2-åringarna och jag har Livia.

Imorgon blir det återigen en het dag-34 grader..suck..men, snart är högsommaren förbi och vi går in i en kallare höst (svensk sommar)som kan ha upp till 20 grader så långt som in i november..

1 kommentar:

Anna-Stina sa...

Jag hoppar verkligen att det löser sig för dig och er med barnvakt och att du kan komma ifrån. Du om någon är värd all avlastning du kan få!

Kram Anna-Stina