Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

måndag 7 april 2008

Nu börjar det..vilket jag försökt undvika i det längstaMen, då jag är en sucker för andras liv så kanske det finns några själar som vill läsa om mitt kaosartade liv.Dessutom så snurrar det så fort att jag ej kan minnas allt som händer så därför några rader om livet för att påminna mig själv om vad som hänt..

Mitt liv består av;
mamma till 3 lintottar, födda 97, 00 och 07.
34 år(mellanchef för 25 anställda i ett vitbeklätt yrke och oxå egenföretagare inom barnklädesbranschen i Österrike dvs webshop http://www.phunkycool.at/ med skandinavisk design för barn 0-8 år )

Mycket intresserad av det andliga, utveckling, hopplös romantiker, hoppar på det ena galna projektet efter det andra men på något vis så löser det sig alltid och jag får nya erfarenheter. Jag gillar när det rör på sig-typ; kaos!

Hänger oxå mycket på Tradera och barnen har lärt sig sätta lappar på saker de vill behålla så att de ej försvinner i datan.
Pappa 43 (chef för en skum verksamhet ( inte så dramtisk som jag försöker påskina men jag måste ju skapa lite spänning) som gör att han ej vill synas på bild och bor permanent i Wien-den skumma verksamheten kan man oxå använda för högst personligt bruk tex när disken svämmar över eller soporna hoppar på hans fötter-med det menar jag att han är mästare att hålla sig undan och hålla en mycket låg profil)
Dotter 97-hormoner som börjat hoppa runt, som drömmer om en karriär inom sång vilket innebär att Singstar går varmt härhemma. En härlig och tuff storasyster som oxå är mycket målmedveten.
Dotter 00-lever i sin egen bubbla och älskar matematik och bygga saker. Kan oxå tänka sig att skjuta med sin träbössa och vara med pappa i skogen och jaga.Vill ha ett eget plastkort för som hon säger; vill oxå ha ett plastkort som man stoppar in i en vägg och ut kommer så mycket pengar man önskar till nya leksaker..
Mamman vill oxå det men har försökt att pedagogiskt förklara varför de första minnena dottern har stavas dagis, dvs när mamman jobbat för att fylla plastkortet...

Son 07-barn till hemliga mannen, i utvsteg för jämnan-dvs favorithobbies är att äta nytvättat, riva ner allt han ser, tugga på återvinningspåsen och då och då fira av charmiga leenden.

Okänd bebis 08-är just nu endast synlig för ett mikroskop men vi hoppas att h*n vill joina vår familj så att 5 VIKINGAR blir fler än 1 JODDLARE!!!!Förväntad ankomst första advent!

Barnen kommer att bli språkmästare/tolk i familjen och förhoppningsvis behärska tre språk.Vårt liv har många ingredienser, många riktningar och det händer det mest osannolika för jämnan-så kanske vi skulle kallat oss själva för Kaosson.-)Ni kommer såsmånigom förstå varför-för än så länge har det mest osannolika skett på några få år..

1 kommentar:

LindA sa...

Vad kul att du joinat mig i bloggvärlden!
Slår mig här och nu att jag saknar dig, trots att det säkert är 15 år sen vi sågs sist! Du skriver härlig och målande!
Kramis