Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

söndag 2 februari 2014

Rosiga kinder, frisk luft, härliga möten och långa middagar

ja, så kan dessa två dagar beskrivas i hemstaden. Resdagen gick galant- trean var ett riktigt trevlig sällskap och endast två ggr kom klassiska frågan- är vi framme snart? Och det var under den två timmar länga flygningen:-) Åka tåg gick bra med byte i Sundsvall..vi lämnade hemmet 05.00 och anlände 16.30 där kära U stod och väntade och körde oss till ettans lya. 20.30 hade trean och modern tydligen somnat..lördagen blev en extremt dyr i staden ( allehanda mutor, småsaker som glömts och saker som stortjejerna behövde). Vi fikade på Törners, ettan tog lunch med bästa kompisen V som var hemma från sitt idrottsgymnasium och vi andra tog en siesta. PÅ kvällen var det dags för kärt återseende med fam L, uppdukat bord med ren och gott vin..det blev musicerande vid pianot, sång och intressanta samtal. Ettan fick ett erbjudande som hon inte tvekade att säga ja till och ikväll är det upp till bevis- väntar ivrigt på hennes ankomst vid 21.30 ikväll:-) Vi kom hem vid 21.30 och somnade så fort huvuden landade på kuddarna.

Idag söndag har jag börjat lägga ut auktioner ( har ca 30 till) som kommer imorgon. Eftermiddagen blev en utflykt till pulkabacken- vilken bra motion, vi fick alla tre slita hårt för våra åk. Vid 15 kom U, vi gick till Tages och uppdaterade våra liv under två timmar, gick hem- långmiddag och surr innan vi skiljdes åt för denna gång! Tänk- vilken gåva det är att få ha relationer som övervinner tid och avstånd!!Jag är sannerligen lyckligt lottad.

Imorgon blir det banken och klippning och hoppas på att få prata med allra käraste vännen som är tillbaka från andra sidan jordklotet..Tisdag byter vi bostad och det blir uppföljningssamtal med tvåan. Onsdag åker jag till en av mina käraste vänner och spenderar ett dygn för att på torsdag åka tillbaka till staden..tvåan är ledig från skolan medan ettan får kämpa på. På fredag ska vi träffa vår aupair K som åkte hem i början på 2010- ska bli ett roligt återseende!!
Sedan blir det helg och ettans pojkvän kommer från Göteborg och vi blir 5 personer i ett rum och kök:-) Söndag blir det förmodligen Boda Borg och måndag är det dags att åka tillbaka till Wien. Fullt program men vi njuter av varje stund!

Inga kommentarer: