Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

torsdag 14 juli 2011

Shoppingdag med privatchaufför

Haft en fantastisk dag med trevligt sällskap. Blev upphämtad vid 10.30 och sedan blev det danskaffär med erbjudanden (ja, jag kom därifrån med lite smått och gott). Roligt att få träffa Cecilia, ägaren som tidigare endast skickat paket;-) Anna-Cill var vi hos, mysig liten affär.
Vi åkte till Väla, åt lunch, jag fastnade i något klädesplagg (ja, jag levde i att jag hade en storlek medans min kropp hävdar större än vad min hjärna säger;-)) Roligt hade vi!
Fika därefter köpa flyttkartonger. Vidare till City Gross och lagra välling till Livia och kokkaffe till mamma. Vi ska nu börja prova mjölkfri välling och se om hon tar upp mer näring och blir bättre i magen. Hemfärd mot Skvatte där min dag avslutades med en promenad i trädgården. Tack fina H för denna dag. Många skratt och närhet. Är så glad att du tog dig vägen hitom och följde med på min sista desperata shoppingrunda innan Wien;-) Hoppas våra vägar korsas snart igen!!
Ikväll ska jag börja packa de sista kartongerna till Wien. Fasar för att packa upp dem på plats-det blev några stycken.

Livia är fortfarande på sjukhus men nu i eftermiddag har de fått ner febern. Skrivs förhoppningsvis ut imorgon. Gustaf har väckt H flertalet gånger, han är lite orolig då pappa är borta (han sov med Livia). Pappa kommer dock sova hemma denna natt då han sov uruselt på sjukhuset med frökenbök och personal som tittade till.
Imorgon ska jag ge mig itu med mitt flyttlass från sommaren 2008 och fika med släkten nere i byn.

Jag kom in på min kurs för hösten, sociologi på distans. Nu kommer jag läsa 3 år innan jag blir klar (halvtid).

Och nu har vi en aupair-ser framemot hösten och magkänslan säger att detta blir bra!!

1 kommentar:

Helena sa...

Tack för den fina dagen!!
Kramar