Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

torsdag 16 april 2015

17 april- och födelsedagarna har duggat tätt

Jag kom hem från Sverige, omtumlad, insiktsfull, full av att nagot maste göras, förändras och funderas till om.En process inleddes samtidigt som alla "masten" runt omkring var tvunget att hanteras. Jag har slitit, pratat, gratit och har bara börjat. Men- jag är lyckligt lottad över att ha de finaste och klokaste personerna jag vet som "sparringpartners" som ställer kluriga fragor, som bromsar impulsen, som inte dömer, som star rakryggade när det blaser. Det är en sann lycka och glädje. Jag tänker pa dem varje dag; U,S,G och om nagra ynka veckor träffas vi igen da jag har ett event i Sverige som jag kommer deltaga i. Har blivit väldigt mycket Sverige denna var och jag är oerhört tacksam för att ha mina fötter i tva länder- lär mig otroligt mycket om mig själv och utmanas och funderar.

Tvan är nu 15 och trean fyllde 8 igar och idag fyller S ar.

Har klarat alla mina tentor och har nu en stor som ska in den 17 maj- och det bör jag fixa.
Jag kommer aka till Bryssel ( kombinerad nätverks- och jobbresa) och ska bli spännande att besöka "EU-staden nummer 1". Blir mitt första besök.

Helgen innebär kalas för tvan och aterhämtning och vänbesök.

Vi har dessutom fatt var första varliga vecka och igar hade vi temperaturer upp till 26 grader- skönt! Jag passade pa att springa och pa söndag blir nästa pass. Genomförde stafettmarathon i helgen och det var en berusande känsla att springa genom min stad och jag fick "runners high". Kroppen haller ihop och jag hoppas fa njuta av manga löpvändor.

Inga kommentarer: