Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

tisdag 17 augusti 2010

Varm kram,rörigt och roligt

Dagen spenderades med att få ihop alla lösa tåtar då det snart är dags för summeringen av min tid på den uppgift som jag haft. Imorgon har jag ett viktigt möte som jag hoppas ska ge en ledtråd eller två.
Åt lunch med en kollega och båda kom fram till att det förmodligen bara finns en sida av en version;-)

På väg till lunchen sprang jag ihop med fina A som numera är pensionär. En härligt varm kram fick jag och då jag vet att du läser så uppskattade jag det mycket. Det är en låång resa jag gjort och ibland snubblar man till och just idag behövde jag den kramen. Stort tack och jag kommer förbi inom snar framtid och hälsar på (om ni är hemma).

Äntligen fått tag på FK som ska hjälpa oss få barnbidrag från augusti 2009 för Gustaf och från mars i år för Livia. Enligt en ny "lag" så ska länderna inom EU sköta detta tillsammans men Österrike hävdar att det är vi själva som ska fixa alla papper..nu har verkar jag ha fått tag på en toppenhandläggare som med rätt info från oss ska gå direkt till källan så slipper vi bry oss och pengarna kommer retroaktivt-låter för bra för vara sant men man måste vara optimist.

Jag känner mig lite ensam (inte för att jag fysiskt är ensam-jag har det bra) men saknar min familj. Det slog mig i somras att jag var lycklig med att ha dem alla gripbara men behövde då lite andrum för mig själv. Nu har jag haft lite andrum och nu längtar jag efter dem.
Dessa kontraster..

Hoppas kunna påbörja lite träning idag-känns redan att jag mest suttit på en stol framför datorn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är välkommen,kan kanske tom få en matbit. A