Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

onsdag 18 februari 2015

Tempo,tempo,tempo

2015 var tänkt att bli aret da allt lugnar ner sig..skulle inte tro det. Nya utmaningar dyker upp & jag kan inte säga nej nyfiken som jag är.

Hade en bra, men omtumlande resa i Sverige med tuffa besked i min närhet, men där jag kunde fa vara med i det mest utsatta tillfället i nagons liv och det var min tur att fa ge av det som jag tidigare fatt ta emot..Inte en dag utan att jag tänker pa personen och skickar positiva tankar..

Studierna har dragit igang med buller och bang- känner mig splittrad och trött även om ämnet är otroligt intressant. Vi har startat med grupparbete sa pressen är än större da vi alla jobbar, har familj och är utspridda över hela jordklotet och med strama tidsramar fa ihop det.

Jag aker aterigen till Sverige i början pa mars och stannar i mer än tva veckor. Internationell kurs (militära, civila och privata företag) och fabriksbesök.Besöka min allra käraste vän ska jag oxa fa göra.

Har bokat resor för stortjejerna som kommer hit till pask och da hoppas jag kunna vara ledig och aka pa SPA med dem under nagra dagar- cause we are worth it;-)

Idag blev jag befodrad och bär numera titeln "manager" pa mitt visitkort- det tar sig!!!

Inga kommentarer: