Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 23 mars 2013

Lördag igen

Hektisk vecka, läkarkontroll avklarad, mindre strul denna vecka än förra-kan man säga att det går framåt?!Idag blir det heldag i staden med uppgift att hitta något att ha på sig på kontoret både upptill och på fötterna..just skor är ett problem ( hörru Scharffen-om du är ledig och kan ikläda dig rollen som personal shopper-hör av dig;-)) då jag har breda Kalle Anka fötter som inte ser så snygga ut i spetsiga högklackade..ballerinaskor?!Njaee..jag känner mig lite vilsen nu när jag måste lägga in mina älskade stövlar i garderoben..någon kjol,, klänning och kavaj måste jag oxå hitta..livet är hårt;-)

Annars måste jag skriva en uppgift om Mali och försöka finna böcker om katoliscmen och speciellt då om hierakin inom kyrkan och hur kardinalerna väljs. Jag fick nämligen höra att man måste inte vara präst för att vara kardinal. Detta sägs gå tillbaka till tiden när katolikerna var värdsliga ledare och som jag antar att de valde in personer som kunde stärka deras makt. Man kan tydligen också välja kardinaler i smyg, i hjärtat, som hålls inofficiella för omvärlden. Men- någon kvinna? Nope men systrar, det pågår en mindre revolution bl. a. på Irland där manliga präster ställer sig bakom att kvinnor också ska kunna leda församlingar..tycker mitt uppsatsämne är otroligt spännande men det faller på tiden som jag inte har nu när jag jobbar så grymt mkt..jag har givit mig själv året ut att bli färdig med uppsatsen. Hellre bra och gedigen än stressad och mindre bra.

Nästa vecka kommer mina älskade stortjejer hit- vi är beredda och laddade för 10 dagars familjeliv!! Som plikttrogen mamma och arbetare kommer jag förmodligen behöva ta med mig ALLA FYRA till mitt kontor på tisdag då barnomsorgen är stängd. De stora är inget problem- de är nyfikna men de två mindre..tur är att vi har två storasystrar som får punktmarkera varsitt syskon. Hela kontoret ser framemot att få träffa min liga;-) Får se om jag får ha jobbet kvar efter denna ödesdigra tisdag;-)

2 kommentarer:

gewi sa...

Håller tummarna och tror nog du får behålla jobbet! Glad Påsk!
Gerd

Maria sa...

Sorry! Inte läst din uppdatering förrän nu!!!
Men den självpåtagna skoexperten har genast några tips att komma med!! :) Börjar till och med hitta lite bland Wiens skobutiker. (fråga nu inte hur många skor som inhandlats de senaste veckorna. Det är djupt hemligstämplad information som endast delges speciellt utvalda....)
Jag tänker mig några snygga svarta skor med inte allt för hög klack, ett par kilklackade som jag såg i. Torsdags och så behöver du ett par....äh, när ses vi? :)