Stjärnfamilj

Stjärnfamilj

lördag 22 december 2012

Så blev det sonens tur


Så här i "åh vad det är synd om oss" gjorde jag en återblick på åren som finns redovisade i bloggen:

Jul/nyår 2008: Gustaf öroninflammation
Jul/nyår 2009: Mamma, pappa, Gustaf, Livia maginfluensa för att därefter toppa med öroninflammation (sonen), feber och lunginflammation för dottern.
Jul/nyår 2010: Pappa knäckt till ryggen, kunde ej röra sig+ att han blev stel i nacken och fick åka akut till sjukhus för MRT. Sonen öroninflammation och pencillin.
Jul/nyår 2011: sonen bakteriell bronkitis och pencillin, mamma förkyld och röda faran (faslig kombo), pappa förkyld och Livia hostar men ingen feber..Längtar redan till jul/nyår 2012;-)

Nu skriver vi jul 2012 i bloggen och inatt blev det alltså sonens tur att doppa huvudet i hinken. Märkligt att det är så lång inkubationstid…jag hoppas nu innerligt att jag och dottern slipper då jag verkligen sett fram emot julafton i Svenska Kyrkans regi på måndag. Idag fick vi dock ställa in pysslet då vi inte vill utsätta besöket för smitta..sonen är det dock full rulle på trots lite sömn under natten och stora samtalsämnet mellan syskonen är vad som hände inatt. 

Studier? Jag har gett mig ledigt till juldagen som tur väl är;-)

1 kommentar:

Maria sa...

Hoppas verkligen ni blir friska till Julafton.
Fast håller en plats åt er nära dörren.... och ber att ni inte smittar ner personalen som skall iväg på diverse flygresor i mellandagarna. ;) :)